Kursoversikt

PPL(A) og PPL(H)

Privatflysertifikat

Dette er de klassiske småflysertifikatene, Private Pilot Licence, til fly (PPL-A) eller helikopter (PPL-H). Med et PPL kan du kan fly ditt eget fly eller helikopter, eller du kan være medlem av en flyklubb og leie fly der. Du kan ta med passasjerer, men du kan ikke ta betalt for å fly. Selve utdanningen til privatflygersertifikat kan være utfordrende, men også veldig givende. Og når du først har fått sertifikatet er det å kunne fly både spennende og utrolig moro. Det er heller ikke så vanskelig som du kanskje tror?

Les mer om PPL her.


LAPL

Light Aircraft Pilot Licence

LAPL står for Light Aircraft Pilot Licence. Teorien til LAPL og PPL er tilnærmet identisk. Den store forskjellen mellom PPL og LAPL ligger i størrelsen på flyet du kan fly og hvor mange passasjerer du har lov til å ha med deg. De vanligste flytypene som C172 og PA28 kan fint flys med LAPL. I tillegg trenger du bare fly 30t (kontra 45t) i det praktiske programmet. Dette gjør at kostnadene blir noe lavere. Kanskje er dette sertifikatet du trenger? Les mer om LAPL-kurs her.

Oslo by night

Nattflygingskurs

VFR nattrettighet

En av de mest populære påbyggingskursene man kan gjøre til et LAPL eller PPL-sertifikat er nattflygingskurs. Å fly om natten er virkelig en opplevelse i seg selv. Luften er som regel mye  roligere enn om dagen, og det er færre som er ute og flyr. Byer og bebyggelse skinner som diamanter på jordoverflaten - og kanskje skinner fullmånen inn i cockpit.


Les mer om nattflygingskurs.

Sjøflyteori

Teorikurs til klasserettighet på sjø

Stort mer romantisk blir det ikke. Her kan du kombinere luft og sjø - og får det beste av to verdener.

Sjøflykurset inneholder én lærebok og fem nettbaserte innsendingoppgaver. 
Det er lærerstyrt retting, og nettlærer er tilgjengelig for spørsmål underveis i kurset.


Les mer om sjøflykurset her.


Flytelefonikurs (RTL)

Gir deg rett til å snakke på radio

Et flytelefonisertifikat gir deg rett til å snakke på radiokanaler som benyttes i luftfarten. Dette sertifikatet er et frittstående sertifikat og benyttes gjerne av dem som flyr seilfly, sportsfly, droner eller hang- og paraglider der rettigheten ikke er inkludert i andre flygebevis. For dem som tar flysertifikater som LAPL, PPL, CPL eller ATPL, inngår denne rettigheten i utdanningen og sertifikatet. 


Les mer om flytelefonikurset her.

Om nettskolen

Oslo Flight Academy er stolte over å bruke itslearning som læringsplattform (LMS). It’s Learning er på mange måter en norsk suksesshistorie. Fra sin spede begynnelse i Bergen i 1999 har de vokst til å bli en av verdens ledende LMS-tilbydere med flere millioner brukere. I Norge blir It’s Learning brukt av blant annet Norges Handelshøyskole, Handelshøyskolen BI, Universitetet i Stavanger, samt i den videregående skolen hos de fleste fylkeskommunene.


Gjennom bruk av en seriøs aktør som It’s Learning er du som elev sikret en stabil, trygg og moderne læringsopplevelse av høy kvalitet.

Støtteundervisning

Privattimer

Vi tilbyr privatundervisning til PPL, IR og ATPL. For mer info eller for å bestille, besøk webshopen.

PPL Intensivkurs

Med jevne mellomrom avholder vi helgekurs med støtteundervisning til PPL-teori. Mange har godt utbytte av kurset i forbindelse med eksamensforeberedelser.  Kurset har en varighet på 19t og går fra fredag ettermiddag til søndag ettermiddag. 


Pris kr 2500,-

For mer info/påmelding kontakt oss på: hei@osloflightacademy.no