Trafikkflygerteori

Modulært ATPL(A)-teorikurs

Har du privatflysertifikat og ønsker gå videre som kommersiell pilot? Ta det neste steget av din pilotkarriere allerede i dag!

Trafikkflyger - heli

Modulære CPL(H) og ATPL(H)/IR-teorikurs

Klar for å ta neste steg i karrieren? Oslo Flight Academy tilbyr modulære CPL(H) og ATPL(H)/IR kurs.

Privatflyger

PPL(A) teorikurs

Med et PPL kan du kan fly ditt eget fly, eller du kan være medlem av en flyklubb og leie fly der. Du kan ta med passasjerer, men du kan ikke ta betalt for å fly.

Instrument

CB-IR(A) teorikurs

Kurset er bygget opp som et nettkurs etterfulgt av et klasseromskurs (helgekurs) i Oslo.

Flytelefoni

Radio Telephony Licence (RTL)

Et flytelefonistsertifikat er et eget frittstående sertifikat som gir deg rett til å snakke på radiokanaler som benyttes i luftfarten. Det benyttes gjerne av dem som flyr seilfly, mikrofly, droner eller hang- og paraglider der rettigheten ikke er inkludert i andre flygebevis.

Nattflyging

VFR Night rating

Dersom man ønsker å fly etter mørkets frembrudd trenger man å legge til en VFR nattrettighet på sertifikatet. Nattrettighet er således et av de aller mest populære påbyggingene til et LAPL- eller PPL-sertifikat.

Sjøfly

Class Rating SEP (Sea)

Teorikurset til sjøfly inneholder én lærebok og fem nettbaserte innsendingoppgaver.Det er lærerstyrt retting, og nettlærer er tilgjengelig for spørsmål underveis i kurset.

FI Refresher

FI/IRI/CRI

Seminaret kan kombineres med krav til instruktørtid eller en Assessment of Competence (AoC) for å forlenge eller fornye FI/IRI/CRI-sertifikat.*


Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne!